daY work
advies- en administratiekantoor


No cure no pay incasso
Wij bieden u de mogelijkheid om uw onbetaalde vorderingen te laten incasseren op basis van resultaatsafhankelijke 100% no cure no pay incasso. Dit betekent dat u pas een vergoeding verschuldigd bent op het moment dat er daadwerkelijk door uw debiteur wordt betaald, zonder dossier- of aanmeldkosten.
Uniek aan dit landelijk gedekte product is dat wij uw kostenrisico’s volledig dragen, zodat u nooit een (tussentijdse) nota ontvangt voor griffie-, deurwaarders- of andere incassokosten. De risico’s die met deze kosten samenhangen worden volledig door ons gedragen, ook als uw debiteur geen verhaal biedt. Zo kunt u uw vorderingen zonder risico uitbesteden en verzekert u zich van een transparante oplossing voor uw debetposten.
Hoe werkt het?
Nadat u uw vordering (aangebrachte hoofdsom zonder kosten en rente) heeft aangebracht, gaan wij direct voor u aan de slag om deze betaald te krijgen. Daarbij maken we gebruik van verschillende kanalen om uw debiteur te bereiken, zoals (accept)email, telefoon en postzending.
Als de incasso is gelukt (aangebrachte hoofdsom plus kosten en rente), staat de hoofdsom minus 15% provisie binnen één week op uw rekening. Als toch blijkt dat een procedure onverhoopt noodzakelijk is, worden de kosten daarvan door ons gedragen. Ook als blijkt dat de debiteur geen verhaal biedt blijven de gemaakte kosten voor onze rekening, zodat u nooit achteraf een rekening krijgt: transparant én zonder administratieve rompslomp.

f1

F2